Terug

Volg Vandaag Inside

Beelden: Blinde Feyenoord-supporter leidt indrukwekkende mars richting Celtic-stadion

Beelden: Blinde Feyenoord-supporter leidt indrukwekkende mars richting Celtic-stadion

14 dec 2023, 11:04

Voor aanvang van de Champions League-wedstrijd tussen Celtic en Feyenoord (2-1) stond de 22-jarige blinde Feyenoord-supporter Anton Kocken aan het hoofd van een indrukwekkende Feyenoord-mars richting Celtic Park. Anton leidde de aanhang met passie en liet zich luidkeels horen: "Sterk in Rotterdam! Sterk in Nederland!"

Tijdens de mars vroeg Anton herhaaldelijk om uitleg over wat er gebeurde aan zijn naasten: "Wat betekent dat geluid van paardenhoeven?" Genietend van het geluid van fakkels voelde hij de verbondenheid met de club. Anton is de supporters dankbaar voor het moment: "Het is meer dan alleen het zingen. De jongens van De Noordzijde betekenen heel veel voor mij. Ik heb zoveel steun aan die jongens gehad. Het gaat veel verder dan clubliefde alleen. Veel mensen in de maatschappij kunnen een voorbeeld nemen aan die zogenaamd asociale jongens."

Tussen de Feyenoord-supporters kan Anton zich helemaal laten gaan, laat hij aan RTV Rijnmond weten: "We gaan lekker een potje voetbal kijken. Op mijn manier. Fanatiek. Mijn ouders hebben in elk geval een paar dagen geen last van mij, want mijn stem zal eraan gaan. Maar zondag moet hij het weer doen, want dan gaan we weer naar Heracles."

Bekijk hieronder de RTV Rijnmond-beelden van de Feyenoord-mars .

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.