Terug

Volg Vandaag Inside

Beelden: Aangeschoten Wesley Sneijder vernielt auto

Beelden: Aangeschoten Wesley Sneijder vernielt auto

29 juni 2019, 13:00

Gisteren wist 6 Inside al te melden dat Wesley Sneijder zou zijn opgepakt in Utrecht vanwege het vernielen van een auto. Vandaag heeft Shownieuws exclusieve beelden in handen gekregen die gemaakt zijn door een buurtbewoner van Wesley.

Op de beelden is te zien dat inderdaad Wesley Sneijder zich misdraagt op het dak van een auto. Zichtbaar aangeschoten schopt hij tegen de voorruit en gaat hij op het dak staan. Uiteindelijk helpen een onbekende vrouw en man hem van het dak af. De vrouw geeft hij ook nog een kus.

Buurtbewoners zijn erg geschrokken van het gedrag van Wesley Sneijder dat midden in de nacht plaatsvond. De schade aan de auto ligt rond de 6000 euro. Naar verluidt heeft Wesley ook nog tegen de auto geplast. Wesley werd na zijn misdragingen aangehouden, en vervolgens weer vrij gelaten door het betalen van de schade.

Heftige beelden: Wesley Sneijder die auto vernielt
1:28
Heftige beelden: Wesley Sneijder die auto vernielt
Buurtbewoners geschokt door wangedrag Wesley Sneijder
0:58
Buurtbewoners geschokt door wangedrag Wesley Sneijder

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.