Terug

Volg Vandaag Inside

'Beckham zorgt voor stunt en haalt Luis Suárez naar MLS'

'Beckham zorgt voor stunt en haalt Luis Suárez naar MLS'

29 juli 2020, 16:00

Luis Suárez kan een stapje terug doen. Volgens Mundo Deportivo heeft het Inter Miami van mede-eigenaar David Beckham verregaande interesse in de inmiddels 33-jarige aanvaller van FC Barcelona.

Inter Miami zou de spits, die met 16 doelpunten in 28 wedstrijden kan terugkijken op een productief seizoen, graag naar Amerika willen halen. Beckham heeft gezien wat de komst van Zlatan Ibrahimović voor Los Angeles Galaxy heeft gedaan, en hoopt met Suárez iets soortgelijks te bereiken.

In Miami wonen veel Latijns-Amerikanen en Inter Miami denkt door de komst van de sterspeler een hoop nieuwe fans naar de club te trekken.

Oud-Ajacied Nicolás Lodeiro speelt voor Seattle Sounders en ziet een vertrek van zijn landgenoot naar de MLS wel gebeuren. De behendige middenvelder liet eerder weten dat Suárez veel interesse toont in het Amerikaanse voetbal. 'Luis wil graag naar de MLS komen. Hij stelt me er vaak vragen over. Ik denk dat het slechts een kwestie van tijd is voordat hij hier is.'

Het contract van Suárez in Barcelona loopt af in 2021. Echter heeft de aanvaller een clausule in zijn contract staan. Als de aanvaller komend seizoen in minstens zestig procent van de wedstrijden in actie komt, wordt zijn verbintenis automatisch met één jaar verlengd.

De mannen van Veronica Inside bespreken in het onderstaande fragment het gedrag van Suárez en trekken de vergelijking met ex-PSV'er Hirving Lozano

De mannen ergeren zich aan Suarez: 'Een extreme Lozano'
1:17
De mannen ergeren zich aan Suarez: 'Een extreme Lozano'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.