Terug

Volg Vandaag Inside

'Beckham wil na Messi en Busquets ook Sergio Ramos naar Inter Miami halen'

'Beckham wil na Messi en Busquets ook Sergio Ramos naar Inter Miami halen'

2 juli 2023, 11:43

Inter Miami FC kijkt vol spanning uit naar de aankomst van Lionel Messi en Sergio Busquets, die naar verwachting over ongeveer drie weken hun debuut zullen maken voor hun nieuwe club. Ondertussen werken David Beckham en zijn team hard om nog meer grote namen aan te trekken.

Het was al bekend dat Inter Miami naast Messi en Busquets ook geïnteresseerd is in Jordi Alba. De 34-jarige linksback is transfervrij sinds zijn vertrek bij Barcelona en heeft al enige tijd gesprekken gevoerd met de Major League Soccer-club. Nu lijkt ook Sergio Ramos op weg naar Inter Miami, de club waarvan Beckham een van de eigenaren is. Dat meldt SPORT.

De voormalige Real Madrid-legende Ramos, die net als Messi de afgelopen twee seizoenen voor Paris Saint-Germain speelde, is momenteel zonder club na het aflopen van zijn contract in de Franse hoofdstad. Ramos is op zoek naar een nieuwe uitdaging en volgens SPORT is hij in vergevorderde onderhandelingen met Inter Miami. Als de deal rondkomt, zou Inter Miami steeds meer gaan lijken op een LaLiga All-Stars-team. Met Messi, Busquets, Alba en Ramos zou de club een indrukwekkende line-up hebben met spelers die jarenlang hun stempel hebben gedrukt op het Spaanse voetbal.

De komst van deze sterspelers kan Inter Miami zeker goed gebruiken, gezien de huidige prestaties van het team. Op dit moment staat de club onderaan in de Eastern Conference van de MLS. Hoewel de ploeg onlangs een einde heeft gemaakt aan een reeks van zeven opeenvolgende nederlagen door gelijk te spelen tegen Austin FC (1-1), is er duidelijk behoefte aan versterkingen om de weg naar succes in te slaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.