Terug

Volg Vandaag Inside

Beckenbauer: 'Geef Flick een contract voor 100 jaar'

Beckenbauer: 'Geef Flick een contract voor 100 jaar'

26 aug 2020, 14:30

Erevoorzitter Franz Beckenbauer van Bayern München is diep onder de indruk van het werk dat trainer Hansi Flick in amper tien maanden heeft verricht bij zijn club. 'Je kunt hem zonder aarzelen een contract voor tien jaar geven', liet de oud-international en voormalig bondscoach weten. 'Maar je kunt hem natuurlijk ook een contract voor 100 jaar laten tekenen.'

Assistent-trainer Flick werd begin november bij Bayern München aangesteld als interim-coach na het ontslag van Niko Kovac. Dat bleek een gouden greep van de clubleiding. Al snel kreeg Flick te horen dat hij het seizoen mocht afmaken en daarna ondertekende hij ook nog een contract tot medio 2023. Met de 'treble' (Champions League, landstitel en Duitse beker) zette Flick met zijn team een historische prestatie neer.

Beckenbauer: 'Hij heeft de ploeg weer tot leven gebracht met zijn vriendelijke en innemende manier van doen. De spelers gingen voor hem door het vuur. Om van deze groep een eenheid te maken, moet je een tovenaar zijn.'

Bekijk hieronder de samenvatting van de Champions League-finale tussen Bayern en PSG terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.