Terug

Volg Vandaag Inside

Beau neemt het op voor openhartige Gordon: 'Reacties ronduit schandalig'

10 jan 2024, 10:16

Beau van Erven Dorens heeft een statement op Instagram geplaatst waarin hij het opneemt voor Gordon. De entertainer was zondag te gast in het programma Casa di Beau en vertelde daar onder meer dat hij twee zelfmoordpogingen heeft ondernomen.

"Gordon wil ik graag een hart onder de riem steken, want hij sprak zich in de aflevering voor het eerst uit over de heftige nasleep van zijn verbroken verloving", schrijft Beau. "De manier waarop sommige mensen op die kwetsbare onthullingen menen te moeten reageren, vind ik ronduit schandalig. Zet dan gewoon je tv uit en ga wat anders kijken, ipv iemand de grond intrappen die een berg met schaamte heeft moeten overwinnen om een groot geheim te delen."

Beau vreest dat door dit soort reacties andere mensen die met suïcidegedachten worstelen hier nu niet meer over durven te praten. "Wat een huiveringwekkend vooruitzicht bied je met zo'n cynische ontvangst van Gordons bekentenis aan andere, onbekende, wankele zielen, die zo'n pijnlijk verhaal willen delen", schrijft hij. "Dit pleidooi voor beschaving is aan dovemansoren gericht, ik weet het, en je kunt maar beter je mond houden in dit agressieve mediaklimaat, want de bloedhonden ruiken ieder spoor van verzet en weten je te vinden tot in de eindigheid. Ik zie hun represailles met liefde tegemoet."

Gordon omschreef in het programma 2023 als het "zwartste jaar" uit zijn leven. De zanger en presentator ging door een diep dal na zijn breuk met zijn verloofde Gavin Rozario.

De Oranjewinter-tafel reageerde maandag op het interview van Gordon met Beau van Erven Dorens bij Casa di Beau. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.