Terug

Volg Vandaag Inside

Beau in kopie van Songfestival-outfit Joost Klein aan talkshowtafel

3 mei 2024, 12:41

Ook bij Beau werd er donderdagavond uitvoerig gesproken over Joost Klein, dit jaar de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival. Speciaal voor de gelegenheid had presentator Beau van Erven Dorens een kopie van de Songfestival-outfit van Joost aangetrokken.

Na de reclame verscheen Beau plotseling in een blauw jasje met enorme schoudervullingen. Hij vertelde: "Deze is nagemaakt voor Koninginnedag door Corine, bedankt, van het Amsterdamse café De Blaffende Vis." Bekijk de outfit van Beau hieronder (Screenshot Beau).

Tweede repetitie

Vandaag staat de tweede repetitie van Joost Klein in Malmö op het programma. Zoals verwacht deed hij dinsdag zijn eerste songfestivalrepetitie in zijn bekende blauwe pak met puntschouders. Opvallender was dat zijn goede vriend Appie Mussa gekleed was als een blauwe vogel.

Na de eerste repetitie zakte Joost Klein van de derde naar de vierde plaats bij de bookmakers. Donderdag zakte hij nog een plaatsje, waardoor hij nu op de vijfde plek staat.

Johan Derksen is nog altijd geen fan van het nummer van Joost Klein: "Een leuke jongen, maar een kutliedje eerste klas!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.