Terug

Volg Vandaag Inside

BBB-lijsttrekker Caroline van der Plas reageert op uitspraken Johan

BBB-lijsttrekker Caroline van der Plas reageert op uitspraken Johan

12 apr 2021, 11:29

Johan Derksen ging vrijdag in een uitzending van Veronica Inside los over verschillende politieke partijleiders. De analist ergert zich aan een aantal ‘camerageile’ vrouwen in de Tweede Kamer.

‘Al die dames uit de kamer zijn op een ongezonde manier camerageil’, begon Johan zijn verhaal. ‘Dan zie ik al die vrouwtjes van die splinterpartijen, van die figuranten, die trekken alle aandacht. Die van de SP (Lilian Marijnissen, red.) ook, dat is een slap aftreksel van haar vader. En dat huisvrouwtje van de Partij van de Arbeid (Lilianne Ploumen, red). Het is verschrikkelijk! En het lult maar, en het lult maar. En dan mevrouw Simons, dan loop ik even de kamer uit. Dan moet ik altijd spontaan plassen. Verschrikkelijk’, aldus Johan, die ook BoerBurgerBeweging-lijsttrekker Caroline van der Plas meeneemt in zijn tirade. ‘En dan heb je die Hells Angel nog van de Boerenpartij in haar leren jack. Die lult ook voor het vaderland weg, maar het is geen cabaretvoorstelling. Het gaat over de toekomst van het land!’

Van der Plas heeft de uitspraken meegekregen, en reageert via Twitter op de teksten van Johan. ‘Ik denk dat ik de volgende keer maar eens op een Harley ipv op een Claas naar Den Haag moet. Mag Johan gezellig achterop’, twittert de “HellsAngel van de Boerenpartij”, die in de reacties toevoegt: ‘Ik heb vandaag nog een paar nieuwe leren jacks besteld. Speciaal voor JD.’

Bekijk hieronder het desbetreffende fragment uit de uitzending van afgelopen vrijdag.

Johan stoort zich aan 5 'camerageile' partijleiders
3:21
Johan stoort zich aan 5 'camerageile' partijleiders

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.