Terug

Volg Vandaag Inside

Bazoer: 'Voor rust hadden we het al af moeten maken'

Bazoer: 'Voor rust hadden we het al af moeten maken'

21 feb 2021, 20:55

Riechedly Bazoer zei dat Vitesse zondag een enorme kans op een overwinning op PSV had laten liggen. De verdediger vond dat zijn elftal, dat met 3-1 verloor, voor rust afstand had moeten nemen. "Ik ben teleurgesteld, natuurlijk. De eerste helft hebben we een hoog niveau gehaald. We hadden alleen vaker moeten scoren", aldus de centrale verdediger van de Arnhemmers.

Vitesse leidde bij rust met 1-0 door een doelpunt van Armando Broja. "We hadden met vier doelpunten verschil voor moeten staan", vond Bazoer. "Je weet dat PSV gaat wisselen en goede spelers in kan brengen."

Trainer Thomas Letsch leed met zijn elftal de derde nederlaag op rij in de competitie. "We moesten na de laatste duels een reactie laten zien. Dat we een goed team hebben en goed kunnen presteren" zei hij. "Dat hebben we wel gedaan. We hadden met 2-0 of 3-0 voor kunnen komen. PSV is een elftal met heel veel kwaliteit. Zij hebben spelers die altijd de voetballende oplossing vinden. Maar hier kunnen we wel weer mee vooruit."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.