Terug

Volg Vandaag Inside

Bazoer overweegt uitnodiging Dick Advocaat voor Curaçao: 'De deur staat nog open'

18 mrt 2024, 12:07

AZ-verdediger Riechedly Bazoer overweegt momenteel het aanbod van bondscoach Dick Advocaat om voor het nationale elftal van Curaçao uit te komen, zo meldt het Noordhollands Dagblad.

Hoewel er speculaties waren dat Bazoer een eerder aanbod van Advocaat had afgewezen, is dit niet het geval: "De deur staat nog open. Ik heb deze week met Advocaat gebeld en nu ben ik aan het nadenken. De selectie van Curaçao gaat voor een trainingskamp naar Turkije, daar ga ik niet heen. Ik heb wat meer tijd nodig om tot een besluit te komen.”

Bazoer ontving in 2021 al een uitnodiging van Curaçao, maar destijds sloeg hij dit aanbod af vanwege zijn ambities om voor het Nederlands elftal uit te komen.

Hoewel Bazoer zes keer voor Oranje speelde, heeft hij zijn hoop op een terugkeer opgegeven: "Je moet wel realistisch blijven. Centraal achterin kan het Nederlands elftal beschikken over absolute wereldtoppers. En ik ben inmiddels 27 jaar. Dus nee, Oranje zit niet meer in m'n achterhoofd," verklaart Bazoer.

Onlangs sprak Dick Advocaat zich als analist bij de Conference League-wedstrijd tussen Aston Villa en Ajax uit over zijn wens om meer spelers te kunnen overtuigen om voor Curaçao uit te komen. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.