Terug

Volg Vandaag Inside

Bazoer op huurbasis naar FC Utrecht

Bazoer op huurbasis naar FC Utrecht

7 jan 2019, 22:57

UTRECHT (ANP) - Riechedly Bazoer keert terug in de eredivisie. De voormalige Ajacied maakt dit seizoen op huurbasis af bij FC Utrecht. De 22-jarige middenvelder, geboren in Utrecht, verhuisde in januari 2017 vanuit Amsterdam naar VfL Wolfsburg. Vorig jaar zomer leende de Duitse club hem uit aan FC Porto. Bazoer zou het seizoen volmaken bij de Portugese club, maar hij kon in de afgelopen maanden geen vaste plaats afdwingen. Mede daardoor werd de huurovereenkomst met FC Porto vroegtijdig beëindigd.

Bazoer sluit dinsdag aan bij FC Utrecht, dat op trainingskamp is in het Spaanse La Manga. Hij is zesvoudig international.

Volgens directeur voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht wil Bazoer in deze fase van zijn loopbaan investeren in zichzelf. ,,Iedereen kent zijn potentie en hij is erop gebrand om die bij FC Utrecht weer te laten zien in zijn eigen stad. Riechedly is een klasbak en we zijn er trots op dat we hem per direct aan onze selectie hebben toegevoegd. De kern wordt door de komst van Riechedly zowel kwalitatief als kwantitatief sterker en nog veelzijdiger.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.