Terug

Volg Vandaag Inside

Bazoer en Köhn missen twee wedstrijden door schorsing

Bazoer en Köhn missen twee wedstrijden door schorsing

9 nov 2020, 21:04

Voetballer Riechedly Bazoer van Vitesse mist de komende twee wedstrijden. De tuchtcommissie betaald voetbal heeft de middenvelder geschorst voor drie duels, waarvan één voorwaardelijk. Bazoer kreeg zondag in het met 3-1 gewonnen duel met FC Emmen de rode kaart vanwege ernstig gemeen spel. Hij mist de wedstrijden tegen FC Groningen en Fortuna-Sittard.

Ook Derrick Köhn van Willem II kreeg een schorsing van drie duels, waarvan één voorwaardelijk. De verdediger kreeg een rode kaart voor een overtreding op Denzel Dumfries in het duel met PSV. Köhn mist de wedstrijden tegen VVV-Venlo en FC Groningen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.