Terug

Volg Vandaag Inside

Bazoer debuteert met nederlaag voor FC Utrecht

Bazoer debuteert met nederlaag voor FC Utrecht

10 jan 2019, 18:39

LA MANGA (ANP) - Riechedly Bazoer heeft zijn debuut gemaakt voor FC Utrecht. De zesvoudig international van het Nederlands elftal kwam in de tweede helft van het verloren oefenduel met KV Oostende (1-2) in het veld.

De 22-jarige Bazoer is uitgeleend door VfL Wolfsburg, dat hem twee jaar geleden overnam van Ajax. Hij maakt het seizoen af bij de club uit zijn geboortestad.

Nick Venema opende de score in het Spaanse La Manga, waar de nummer vier van de eredivisie en KV Oostende een trainingskamp hebben belegd. De spits scoorde zondag ook al driemaal tijdens een vriendschappelijk duel met VfB Stuttgart (3-2). Jelle Bataille en Sindrit Guri troffen na rust doel voor de huidige nummer twaalf van de hoogste Belgische voetbalklasse.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.