Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern zonder Zirkzee naar Qatar voor WK voor clubteams

Bayern zonder Zirkzee naar Qatar voor WK voor clubteams

1 feb 2021, 12:45

Bayern München reist zonder Joshua Zirkzee af naar Qatar voor het WK voor clubteams, zo blijkt uit de spelerslijsten van de FIFA. De 19-jarige Zirkzee staat op het punt om door Bayern verhuurd te worden.

Leon Goretzka en Javi Martínez zijn door Bayern wel ingeschreven voor het WK. Beiden hebben positief getest op het coronavirus en misten afgelopen weekend de competitiewedstrijd tegen Hoffenheim (4-1).

Het toernooi in Qatar begint donderdag en Bayern komt maandag voor het eerst in actie. Bayern speelt dan tegen Al Duhail of Al Ahly. De clubs uit respectievelijk Qatar en Egypte gaan eerst onderling uitmaken wie tegen de winnaar van de Champions League mag spelen.

Donderdag meldden Italiaanse media dat Zirkzee op het punt stond om naar Parma te verkassen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.