Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern zonder Neuer naar Leverkusen

Bayern zonder Neuer naar Leverkusen

1 feb 2019, 18:40

MÜNCHEN (ANP) - Bayern München gaat zonder Manuel Neuer naar Leverkusen voor het competitieduel met de ploeg van trainer Peter Bosz. De doelman van de Duitse kampioen heeft op de training een blessure aan zijn rechterhand opgelopen. Trainer Niko Kovac zal daarom tegen Bayer Leverkusen een beroep moeten doen op reservekeeper Sven Ulreich, die vorig seizoen bij afwezigheid van de langdurig geblesseerde Neuer maandenlang de eerste keeper was.

Bayern München kan naar alle waarschijnlijkheid ook nog niet beschikken over Arjen Robben en Franck Ribéry. De routiniers sloten deze week na blessures aan bij de groepstraining, maar zijn volgens Kovac in principe nog niet klaar om te spelen. ,,We willen geen risico met ze nemen'', zei de Kroaat.

Bosz kan bij Leverkusen geen beroep doen op aanvoerder Lars Bender. De Duitse verdediger heeft een dijbeenblessure.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.