Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern wint van Hertha en Rekik krijgt rood

Bayern wint van Hertha en Rekik krijgt rood

23 feb 2019, 18:34

MÜNCHEN (ANP) - Bayern München heeft zonder te overtuigen een kleine zege geboekt op Hertha BSC. Het werd in de Allianz Arena 1-0 voor de kampioen van de afgelopen zes seizoenen. Verdediger Karim Rekik van Hertha kreeg in de 84e minuut een rode kaart voor het aanvallen van de Poolse spits Robert Lewandowski, waarmee hij vlak daarvoor in botsing was geraakt.

Javi Martínez nam het enige doelpunt voor zijn rekening. De Spaanse middenvelder kopte na ruim een uur raak uit een hoekschop van James Rodríguez.

Vorig seizoen bleef Bayern in de Bundesliga thuis tegen Hertha nog steken op 0-0. Door de zege komt Bayern op gelijke hoogte met Borussia Dortmund, dat zondag aantreedt tegen Bayer Leverkusen. Hertha, dat het seizoen zo goed begon, is afgezakt naar de middenmoot en staat nu tiende.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.