Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern wil lang door met Lewandowksi

Bayern wil lang door met Lewandowksi

16 juli 2019, 13:36

Bayern München wil topschutter Robert Lewandowksi langer aan zich binden. De Duitse recordkampioen onderhandelt over een nieuw contract voor de Pool dat loopt tot en met 2023. "We zijn nog niet tot een akkoord, maar feit is dat Robert zich bijzonder goed voelt bij Bayern München", aldus directievoorzitter Karl-Heinz Rummenigge.

Lewandowski kwam in 2014 over van Borussia Dortmund en kroonde zich in zijn vijf seizoenen bij Bayern drie keer tot topscorer van de Bundesliga. "Zo'n speler wil je niet kwijt", meent Rummenigge, die de leeftijd van de Pool absoluut geen bezwaar vindt. Lewandowksi is 30 jaar en zal bij de afloop van zijn nieuwe langjarige contract 35 jaar zijn. "Als je naar zijn lichaam kijkt, zie je een speler die makkelijk nog een aantal jaren op het hoogste niveau mee kan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.