Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern vreest voor blessure Coman

Bayern vreest voor blessure Coman

16 feb 2019, 00:29

AUGSBURG (ANP/DPA) - Bayern München vreest dat het in de Champions League-wedstrijd tegen Liverpool van dinsdag niet kan beschikken over Kingsley Coman. De Franse aanvaller die in de 3-2-zege op FC Augsburg de grote man was met twee treffers en een assist, raakte in de slotfase bij een duel geblesseerd aan zijn linkervoet. Hij strompelde de kleedkamer in.

,,Volgens de artsen ziet het er op het moment niet zo goed uit", zei trainer Niko Kovacs na afloop. ,,We moeten de ernst van de blessure zaterdag verder onderzoeken." Het wegvallen van de Fransman zou een bittere pil zijn voor Bayern. Coman is de man in vorm en Bayern mist dinsdag waarschijnlijk ook nog Arjen Robben, die al langere tijd geblesseerd is.

Coman scheurde eind augustus in de eerste competitiewedstrijd een band van zijn linkerenkel. Hij was toen tot in november uitgeschakeld. Hij miste ook al een groot deel van de tweede helft van vorig seizoen door een vergelijkbare blessure.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.