Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern verliest van koploper Dortmund

Bayern verliest van koploper Dortmund

10 nov 2018, 21:33

DORTMUND (ANP) - De discussie over het functioneren van trainer Niko Kovac van Bayern München krijgt de komende dagen een nieuwe aflevering. De bekritiseerde coach van de regerend kampioen zag zijn ploeg ook bij koploper Borussia Dortmund verliezen: 3-2.

Robert Lewandowski bracht Bayern München tot twee keer toe op voorsprong. De Pool voetbalt graag tegen zijn oude club. De spits heeft nu twaalf keer gescoord in negen duels met Borussia Dortmund. Lewandowski had woensdag met twee doelpunten ook al een groot aandeel in de winst op AEK Athene in de Champions League (2-0). Marco Reus bracht Dortmund tot twee keer toe op gelijke hoogte. Paco Alcácer tekende voor de winnende treffer van de thuisploeg.

Borussia Dortmund vergrootte de voorsprong op Bayern München tot zeven punten. Borussia Mönchengladbach is voorlopig de voornaamste uitdager van de lijstaanvoerder. De club won de uitwedstrijd bij Werder Bremen met 3-1, met dank aan drie doelpunten van Alassane Pléa. Borussia Mönchengladbach heeft vier punten achterstand op Dortmund.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.