Terug

Volg Vandaag Inside

'Bayern-transfer Dest gaat voorlopig niet door'

'Bayern-transfer Dest gaat voorlopig niet door'

21 apr 2020, 16:00

De transfer van Sergiño Dest naar Bayern München staat voorlopig 'on hold', dat meldt Ajax-watchter Marco Timmer in Voetbal International. Beide clubs hielden al rekening met de transfer. Er zou naar verluidt rond de twintig miljoen worden betaald voor de Amerikaans international. De coronacrisis lijkt nu roet in het eten te gooien.

'Ik had destijds al contact met Marc Overmars over een mogelijke transfer. Hij zei: "Ik verwacht dat het wel goed gaat komen, het gaat alleen even wat langer duren." Maar dat was voor het coronavirus’, aldus Timmer.

Timmer heeft ook contact gehad met het management van Dest en die geven aan dat de rechtsback voorlopig in Amsterdam blijft: 'Nee, het gaat even niet door, zoals het mij gemeld is. Dat zorgt ervoor dat hij waarschijnlijk nog een jaar in Amsterdam te zien is.'

René is nog niet zo gecharmeerd van de rechtsback. Hij vindt dat Dest nog veelste veel loopt met de bal. René noemde de Ajacied dan ook een 'rennertje'. Bekijk het hele fragment hieronder.

VIDEO - René over rennertje Dest: 'Die heeft geen auto, die loopt naar huis'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.