Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern tegen Dortmund zonder fans vanwege corona

Bayern tegen Dortmund zonder fans vanwege corona

28 sep 2020, 20:24

De wedstrijd tussen Bayern München en Borussia Dortmund om de Duitse Supercup wordt woensdag zonder publiek afgewerkt. Dat heeft het gemeentebestuur van München besloten vanwege het groeiende aantal coronabesmettingen in die stad.

Veel wedstrijden in de eerste twee speelronden van de Bundesliga werden nog wel met een beperkt aantal fans op de tribune gespeeld. In Duitsland houden ze zich aan de regel dat bij meer dan 35 besmettingen per 100.000 inwoners geen toeschouwers welkom zijn. Bij minder dan 35 besmettingen per 100.000 inwoners mag 20 procent van de stadioncapaciteit benut worden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.