Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern roept ‘monstertackle’ De Ligt uit tot reddingsactie van 2023

Bayern roept ‘monstertackle’ De Ligt uit tot reddingsactie van 2023

31 dec 2023, 13:00

Bayern München heeft de ‘monstertackle’ van Matthijs de Ligt tijdens de achtste finale van de Champions League in het duel met Paris Saint-Germain uitgeroepen tot reddingsactie van het jaar 2023.

De Ligt voorkwam tijdens het duel met Paris Saint-Germain met een 'monstertackle' vlak voor de doellijn een bijna zekere treffer van de Fransen.

Een redding waar de keeper van Bayern toendertijd al zijn bewondering voor uitsprak: "Die redding was ongelooflijk", aldus de Zwitserse keeper, die bij de doelpoging van Paris Saint-Germain in de fout was gegaan. "Ik heb het al een paar keer gezegd, maar ik zet een vrachtwagen met Zwitserse chocolade voor zijn voordeur. Het is geweldig wat hij daar deed. Als het daar mis was gegaan, had de wedstrijd toch een ander verloop kunnen krijgen."

Bayern München won de wedstrijd met 2-0 en schakelde Paris Saint-Germain uit in de achtste finale.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.