Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern ontslaat vlak na behalen landstitel algemeen directeur én technisch directeur

Bayern ontslaat vlak na behalen landstitel algemeen directeur én technisch directeur

27 mei 2023, 18:19

Oliver Kahn en Hasan Salihamidzic moeten vertrekken bij Bayern München. De twee directeuren worden verantwoordelijk gehouden voor een onrustig seizoen, waarin trainer Julian Nagelsmann eind maart werd ontslagen en opgevolgd door Thomas Tuchel.

Bayern pakte zaterdag ternauwernood alsnog de elfde landstitel op rij omdat koploper Borussia Dortmund niet wist te winnen van FSV Mainz (2-2). Bayern zelf sloeg in de uitwedstrijd tegen FC Köln kort voor tijd toe en eindigde op basis van een beter doelsaldo als eerste.

De 53-jarige oud-doelman Kahn ontbrak vanwege de onrust rond zijn persoon in Keulen, al werd officieel griep als reden genoemd. Jan-Christian Dreesen volgt Kahn, die Karl-Heinz Rummenigge in 2020 verving, vermoedelijk op. Salihamidzic kreeg in 2020 promotie bij Bayern en trad toe tot het bestuur van de club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.