Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern nadert Dortmund tot op vijf punten

Bayern nadert Dortmund tot op vijf punten

9 feb 2019, 21:34

MÜNCHEN (ANP) - Bayern München is twee punten ingelopen op koploper Borussia Dortmund. De Duitse titelverdediger won in de eigen Allianz Arena met 3-1 van Schalke 04 en is Dortmund genaderd tot op vijf punten. Borussia verspeelde eerder op de dag een 3-0-voorsprong tegen Hoffenheim (3-3).

Jeffrey Bruma, die afgelopen woensdag zijn debuut maakte voor Schalke, was de pechvogel bij de 1-0 van Bayern, waar Arjen Robben nog altijd ontbrak. In een poging Robert Lewandowski af te stoppen werkte de verdediger de bal in eigen doel. De bezoekers uit Gelsenkirchen kwamen via Ahmed Kutucu op gelijke hoogte. Lewandowski schoot de thuisploeg echter nog voor de rust weer op 2-1.

In de tweede helft was Bruma dicht bij de gelijkmaker. De van Wolfsburg gehuurde verdediger zag zijn kopbal echter op de paal belanden. Enkele minuten later gooide Serge Gnabry met een rake kopbal de wedstrijd op slot: 3-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.