Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern München zonder Robben in bekerduel

Bayern München zonder Robben in bekerduel

29 okt 2018, 13:58

MÜNCHEN (ANP) - Bayern München speelt dinsdag in het Duitse bekertoernooi tegen SV Rödinghausen zonder Arjen Robben. De 34-jarige Groninger blijft vanwege fysieke klachten in München achter, net als de zieke James Rodriguez en Jérôme Boateng. Reservekeeper Sven Ulreich gaat ook niet mee naar Osnabrück, omdat zijn vrouw op het punt van bevallen staat. Robben ontbrak zaterdag vanwege een schorsing in de gewonnen competitiewedstrijd tegen 1. FSV Mainz 05 (1-2).

Met Rödinghausen treft Bayern München in de tweede ronde van het toernooi om de DFB-Pokal een club die uitkomt in de Regionalliga, het vierde niveau. ,,Het belangrijkste in het bekertoernooi is zorgen dat je door gaat'', zei trainer Niko Kovac van de 'Rekordmeister'. ,,We hebben de laatste drie wedstrijden geconcentreerd gespeeld. We willen dat dinsdag ook doen en ervoor zorgen dat we in de lente nog steeds in de beker zitten.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.