Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern München zonder franje langs AEK

Bayern München zonder franje langs AEK

23 okt 2018, 22:53

ATHENE (ANP) - Bayern München heeft in de Champions League bij het nog puntloze AEK de tweede overwinning behaald (0-2). Na een zwak eerste uur, waarin het rommelige Duitse voetbal soms pijn aan de ogen deed, brak Javi Martinez de ban. Robert Lewandowski was kort daarna eveneens trefzeker. Daarna was het duel gespeeld, maar de sportieve crisis bij Bayern lijkt nog niet voorbij. Met zeven punten in groep E, met ook Ajax en Benfica, staat de Duitse recordkampioen er niettemin goed voor.

De nieuwe trainer Niko Kovac is er echter nog steeds niet in geslaagd om een succesvolle, eensgezinde en swingende ploeg samen te stellen. De onmacht en frustratie straalden ook in Griekenland soms van de spelers van Bayern af. Er zat weinig lijn in het Duitse aanvalsspel. Individueel waren er nog wel aardige acties zichtbaar, maar bij de eindpass ging het keer op keer fout. Soms leek het erop dat Robben en co elkaar de bal niet gunden of dat ze voor de eerste keer met elkaar samenspeelden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.