Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern München ziet toekomst in trainer Flick

Bayern München ziet toekomst in trainer Flick

4 feb 2020, 13:42

De clubleiding van Bayern München is zo tevreden over trainer Hansi Flick, dat de 54-jarige Duitser mogelijk ook na dit seizoen mag doorgaan met zijn werk. "We willen succesvol en betoverend voetbal spelen, precies zoals nu gebeurt onder Flick", zei Herbert Hainer, voorzitter van de raad van commissarissen, in Duitse media. "Als hij doorgaat met winnen, is er geen alternatief voor hem."

Flick werd in november na het ontslag van Niko Kovac naar voren geschoven als interim-hoofdtrainer. Hij zou in eerste instantie slechts twee duels op de bank zitten, maar die periode werd al snel verlengd. Eerst tot aan de winterstop, daarna tot het einde van dit seizoen. Onder leiding van Flick heeft de 'Rekordmeister' zich opgewerkt tot koploper van de Bundesliga.

"Hansi Flick levert uitstekend werk", zegt Hainer. "Dat zeg ik niet alleen omdat we dit jaar onze drie wedstrijden allemaal hebben gewonnen, maar ook vanwege de manier van voetballen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.