Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern München ziet ook Thiago wegvallen

Bayern München ziet ook Thiago wegvallen

31 okt 2018, 00:43

OSNABRÜCK (ANP) - De moeizame bekerzege op vierdeklasser SV Rödinghausen (1-2) leidde bij Bayern München amper tot vrolijke gezichten. De nieuwe blessure bij middenvelder Thiago zorgde zelfs voor enige onrust in het kamp van de Duitse kampioen. De 27-jarige Spanjaard moest een kwartier voor tijd geblesseerd uitvallen. Hij had last van zijn enkel. ,,We moeten de diagnose nog afwachten, maar het ziet er niet goed uit'', liet trainer Niko Kovac weten.

Bayern miste in de bekerwedstrijd al een flink aantal spelers. Arjen Robben ontbrak wegens rugklachten en ook James Rodríguez, Jérôme Boateng, Mats Hummels, Kingsley Coman en Corentin Tolisso ontbraken. ,,We komen met steeds minder spelers te staan'', verzuchtte Kovac.

Tegen Rödinghausen kwam Bayern via treffers van Sandro Wagner en Thomas Müller snel op voorsprong. Daarna geloofde de ploeg van Kovac het wel. Renato Sanches schoot in de 23e minuut uit een strafschop nog op de lat.

Bayern speelt zaterdag in de Bundesliga tegen SC Freiburg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.