Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern München weer lang zonder Coman

Bayern München weer lang zonder Coman

25 aug 2018, 10:41

MÜNCHEN (ANP) - Bayern München moet het wederom enkele maanden stellen zonder Kingsley Coman. De Franse aanvaller heeft opnieuw een band van zijn linkerenkel gescheurd. Coman moet een operatie ondergaan en staat daardoor geruime tijd aan de kant.

De 22-jarige Fransman raakte vrijdag geblesseerd tijdens de openingswedstrijd van de Bundesliga tegen TSG Hoffenheim (3-1). Coman moest kort voor rust van het veld worden gedragen na een overtreding van Nico Schulz. ,,Het ziet er niet goed uit, Kingsley heeft veel pijn'', zei trainer Niko Kovac kort na de wedstrijd. ,,Ik hoop dat het meevalt, maar ik vrees het ergste.'' Onderzoek door de medische staf van Bayern wees uit dat Coman een enkelband heeft gescheurd, net als aan het begin van dit jaar. De Fransman stond toen bijna drie maanden aan de kant.

Coman werd tegen Hoffenheim vervangen door Arjen Robben, die vlak voor tijd de 3-1 maakte.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.