Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern München vreest zware blessure Coman

Bayern München vreest zware blessure Coman

25 aug 2018, 01:46

MÜNCHEN (ANP) - Trainer Niko Kovac van Bayern München vreest dat hij het geruime tijd moet stellen zonder Kingsley Coman. De Franse vleugelspits moest vrijdag in de openingswedstrijd van de Bundesliga tegen TSG Hoffenheim (3-1) kort voor rust van het veld, na een overtreding van Nico Schulz. Coman kon niet meer op zijn linkervoet staan en moest door twee verzorgers naar de kleedkamer worden gedragen. Zijn vervanger Arjen Robben tekende aan het einde van de wedstrijd voor de laatste treffer.

,,Het ziet er niet goed uit, Kingsley heeft veel pijn'', zei Kovac. ,,Ik hoop dat het meevalt, maar ik vrees het ergste.'' Volgens Schulz was van opzet geen sprake. ,,Het spijt me heel erg voor hem, hopelijk is het niet iets ernstigs. Het was zeker niet mijn bedoeling hem te blesseren.''

Coman liep in februari al een flinke enkelblessure op en moest zelfs een operatie aan zijn linkerenkel ondergaan. Mede daardoor miste hij het WK in Rusland, waar zijn landgenoten de wereldtitel pakten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.