Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern München via Schalke 04 naar laatste vier in Duitse beker

Bayern München via Schalke 04 naar laatste vier in Duitse beker

3 mrt 2020, 23:49

Bayern München blijft op koers om voor de twintigste keer het Duitse bekertoernooi te winnen. De koploper uit de Bundesliga won in de kwartfinale van de DFB Pokal bij Schalke 04 met 0-1.

Joshua Kimmich maakte vlak voor rust het doelpunt voor Bayern. De verdediger schoot uit de rebound bij een hoekschop raak. Doelman Markus Schubert van Schalke zag de bal te laat aankomen en kon het schot niet meer keren.

Invaller Benito Raman van de thuisploeg kreeg in de 65e minuut een grote kans op de gelijkmaker maar schoot de bal in de handen van doelman Manuel Neuer. Ook Guido Burgstaller kon een kans op de gelijkmaker vlak voor tijd niet verzilveren. Bij Bayern viel Joshua Zirkzee kort voor tijd in.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.