Bayern München rekent snel af met 1. FC Köln

16 feb 2020, 18:41

Bayern München is terug aan kop in de Bundesliga. Het elftal van coach Hans-Dieter Flick won ruim het uitduel met 1. FC Köln: 1-4. Bayern heeft na 22 speelronden één punt voorsprong op nummer twee RB Leipzig, dat zaterdag Werder Bremen met 3-0 versloeg.

Bayern leidde na 12 minuten al met 3-0. Robert Lewandowski, Kingsley Coman en Serge Gnabry scoorden. Voor Lewandowski betekende het zijn 23e doelpunt dit seizoen in de Bundesliga. Vorig seizoen kwam hij tot 22 doelpunten.

Gnabry zorgde halverwege de tweede helft voor de vierde treffer. Mark Uth scoorde kort daarna tegen voor Köln.

De Nederlandse verdediger Kingsley Ehizibue deed de gehele wedstrijd mee bij Köln, dat op de veertiende plaats staat.