Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern München heeft Goretzka terug voor Ajax

Bayern München heeft Goretzka terug voor Ajax

1 okt 2018, 14:17

MÜNCHEN (ANP) - Trainer Niko Kovac van Bayern München kan dinsdag in de Champions League tegen Ajax weer beschikken over Leon Goretzka. De Duitse middenvelder, in de zomer overgekomen van Schalke 04, ontbrak vrijdag vanwege een enkelblessure in de verloren uitwedstrijd tegen Hertha BSC (2-0). De 23-jarige international trainde maandag in het regenachtige München echter weer mee en is inzetbaar.

Kovac kan tegen Ajax geen beroep doen op de langdurig uitgeschakelde Fransen Kingsley Coman en Corentin Tolisso en de Braziliaanse verdediger Rafinha. Naar verwachting keren verdediger Mats Hummels en middenvelder Javi Martinez terug in de basis bij Bayern. Zij bleven vrijdag in Berlijn op de bank. Arjen Robben, die tegen Hertha kort na rust werd gewisseld, maakte op de training een scherpe en gedreven indruk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.