Terug

Volg Vandaag Inside

'Bayern München zet trainer Niko Kovac op straat'

'Bayern München zet trainer Niko Kovac op straat'

3 nov 2019, 21:00

Bayern München heeft trainer Niko Kovac per direct ontslagen, zo meldt de Bild. Bayern München zelf heeft het echter nog niet bevestigd. Kovac presteerde de laatste weken slecht met Bayern München met als dieptepunt de 5-1 nederlaag van afgelopen zaterdag tegen Eintracht Frankfurt.

In eerste instantie zou Kovac nog twee wedstrijden krijgen om het tij te keren. Het Champions League-duel tegen Olympiakos en de topper in eigen land tegen Dortmund zouden de toekomst van Kovac moeten bepalen. De directie heeft eindelijk besloten om de Kroaat toch vandaag al op straat te zetten.

De Duitse grootmacht staat op dit moment vierde in de competitie met een achterstand van vier punten op koploper Borussia Mönchengladbach.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.