Terug

Volg Vandaag Inside

'Bayern München wil Ronaldo bij vertrek Lewandowski'

'Bayern München wil Ronaldo bij vertrek Lewandowski'

24 juni 2022, 16:23

Als Robert Lewandowski deze zomer vertrekt bij Bayern München, wil de Duitse club Cristiano Ronaldo aantrekken als vervanger. Volgens AS staat de 37-jarige Portugees open voor een verhuizing naar München. Ronaldo zou volgens de Spaanse krant hebben besloten dat hij weg wil bij Manchester United.

Lewandowski (33) heeft al openlijk aangegeven dat hij na acht jaar bij Bayern München een nieuw avontuur wil aangaan. De Poolse topscorer wordt nadrukkelijk in verband gebracht met FC Barcelona, al is Bayern niet van plan hem zomaar te laten gaan. Lewandowski heeft nog een contract voor een jaar bij de Rekordmeister.

Bayern München versterkte zich al met Sadio Mané van Liverpool. Mogelijk komt ook Ronaldo, vijfvoudig winnaar van de Gouden Bal, vanuit Engeland naar Duitsland. De Portugees keerde vorig jaar terug in Manchester en was met achttien doelpunten de topscorer van United in de Premier League. Erik ten Hag heeft al aangegeven dat hij Ronaldo graag op Old Trafford wil houden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.