Terug

Volg Vandaag Inside

‘Bayern München wil kwakkelend FC Barcelona beroven van vier spelers'

‘Bayern München wil kwakkelend FC Barcelona beroven van vier spelers'

11 okt 2021, 18:53

Bayern München heeft zijn zinnen gezet op vier spelers van FC Barcelona. Der Rekordmeister hoopt te profiteren van de sportieve en financiële malaise bij de Catalanen, weet Diario Sport

‘Opgepast Barça! Bayern komt voor hen’, kopt de Spaanse sportkrant boven het artikel. Bayern München zou geïnteresseerd zijn in Frenkie de Jong, Sergiño Dest, Pedri en doelman Marc-André ter Stegen. Van een bod op een van de spelers is nog geen sprake. Volgens Diario Sport heeft Bayern de spelers enkel laten weten dat ze geïnteresseerd zijn, mochten ze toe zijn aan een sportieve uitdaging. 

De club ziet in Ter Stegen een waardige opvolger voor Manuel Neuer (35), en is onder de indruk van het talent van Pedri. De interesse in De Jong en Dest komt ook niet als een verrassing: zij stonden in hun tijd bij Ajax ook al op het lijstje van de Duitse club. 

De club van trainer Ronald Koeman onthulde onlangs een verlies van maar liefst 481 miljoen euro over het afgelopen seizoen. In de zomer raakte de 58-jarige oefenmeester onder meer sterspeler Lionel Messi kwijt omdat de door financiële problemen geteisterde club diens salaris niet kon betalen. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.