Terug

Volg Vandaag Inside

'Bayern München wil Chelsea aftroeven en De Ligt naar Duitsland halen'

'Bayern München wil Chelsea aftroeven en De Ligt naar Duitsland halen'

4 juli 2022, 18:43

Bayern München heeft zich gemeld in de strijd om Matthijs de Ligt, meldt Sky Deutschland. De Duitse Rekordmeister wil Chelsea aftroeven en de onderhandelingen zouden al in volle gang zijn.

Bayern-trainer Julian Nagelsmann wil een nieuwe leider in zijn defensie en ziet in Matthijs de Ligt de geschikte persoon. Volgens Sky is De Ligt overtuigd van het project bij Bayern en ziet hij een overstap naar Duitsland zitten. In München zou hij herenigd kunnen worden met Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui.

De transfersom van de Nederlandse verdediger is voorlopig nog een probleem. De Ligt heeft een afkoopsom van 120 miljoen euro in zijn contract staan, maar Juventus zou bereid zijn om hem vanaf 80 miljoen euro te laten gaan. Meer dan 60 miljoen euro zou voor Bayern München, zonder zelf spelers te verkopen, echter een te grote horde zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.