Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern München verslaat Dortmund in slotfase

Bayern München verslaat Dortmund in slotfase

6 mrt 2021, 21:30

Bayern München heeft de Duitse 'klassieker' tegen Borussia Dortmund gewonnen. De landskampioen stond na 10 minuten al met 2-0 achter via twee doelpunten van Erling Haaland, maar Robert Lewandowski bracht Bayern weer op gelijke hoogte. In de slotfase schoot Leon Goretzka de 3-2 binnen, waarna Lewandowski zijn hattrick compleet maakte: 4-2.

Bayern München nestelde zich daardoor weer op de eerste plaats in de Bundesliga met 2 punten meer dan RB Leipzig, dat eerder op zaterdag met 3-0 won bij SC Freiburg. Dortmund is naar de zesde plaats gezakt, met 16 punten achterstand op de koploper.

Lewandowski voerde zijn totaal dit seizoen in de Bundesliga op naar 31 doelpunten in 23 wedstrijden. Haaland, die zich in de tweede helft bij een stand van 2-2 moest laten vervangen met lichte klachten, staat op negentien goals.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.