Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern München schorst Mané na klap aan Sané

Bayern München schorst Mané na klap aan Sané

13 apr 2023, 16:30

Bayern München heeft Sadio Mané voor een wedstrijd geschorst vanwege wangedrag na de met 3-0 verloren wedstrijd in de Champions League tegen Manchester City. De Senegalese aanvaller ontbreekt daardoor zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Hoffenheim in de Bundesliga.

Mané zou na afloop van de nederlaag in Manchester in de kleedkamer ploeggenoot Leroy Sané een klap in het gezicht hebben gegeven. Volgens de Duitse krant Bild was de onenigheid tussen de twee spelers van Bayern al in de slotminuten op het veld begonnen.

"Sadio Mané zal niet in de selectie van FC Bayern zitten aanstaande zaterdag tegen Hoffenheim", meldde de club. "De reden is slecht gedrag. Daarbovenop zal Mané een boete ontvangen."

Het eerste seizoen van Mané in München, die afgelopen zomer overkwam van Liverpool, verloopt teleurstellend. De aanvaller miste door een beenblessure meerdere wedstrijden en ook het WK in Qatar. Hij scoorde zes keer in de eerste zeven wedstrijden voor Bayern, maar sinds oktober was hij niet meer trefzeker.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.