Terug

Volg Vandaag Inside

'Bayern München overweegt Erik ten Hag als opvolger van Thomas Tuchel'

3 mei 2024, 14:15

Bayern München overweegt Erik ten Hag als mogelijke opvolger van Thomas Tuchel, zo meldt het Duitse dagblad BILD.

De 54-jarige Nederlandse trainer, momenteel werkzaam bij Manchester United, heeft een verleden bij Bayern als coach van het tweede elftal. Eerder deze week werd nog gemeld dat Manchester United de trainer ook volgend seizoen wil behouden, vanwege een gebrek aan een beter alternatief en de hoge kosten die Ten Hag's ontslag met zich mee zou brengen.

De interesse van Bayern in Ten Hag zou een mogelijke ruildeal met zich mee kunnen brengen, waarbij Tuchel, die aan het einde van het seizoen vertrekt bij der Rekordmeister, interesse zou hebben in de positie bij Manchester United.

Eerder werden Xabi Alonso, Julian Nagelsmann en Ralf Rangnick genoemd als mogelijke kandidaten voor het trainerschap van Bayern. Maar zij wezen allemaal een aanbod af, waardoor Ten Hag nu wordt overwogen, aldus het Duitse dagblad.

Johan Derksen nam het eerder in Vandaag Inside op voor de bekritiseerde Manchester United-trainer Erik ten Hag. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.