Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern München neemt met zege op Leipzig voorschot op titel

Bayern München neemt met zege op Leipzig voorschot op titel

3 apr 2021, 22:30

Bayern München is hard op weg opnieuw kampioen van Duitsland te worden. De ploeg van coach Hansi Flick, titelverdediger en koploper in de Bundesliga, won zaterdag de uitwedstrijd tegen nummer 2 RB Leizpig met 1-0. Het verschil tussen de rivalen bedraagt nu 7 punten.

Leon Goretzka zette Bayern vlak voor rust op voorsprong. Hij schoot de bal hard achter doelman Péter Gulácsi, nadat Thomas Müller hem op maat had bediend. Veer meer kansen hadden zich in het eerste deel niet voorgedaan.

Met Justin Kluivert voor Emil Forsberg zette Leipzig meteen na de hervatting aan voor een offensief. Dat leidde onder meer tot een tweetal gevaarlijke acties van Dani Olmo. De Spanjaard, de afgelopen interlandperiode succesvol met Spanje, zag beide keren doelman Manuel Neuer ingrijpen. De international tikte bovendien een knal van Marcel Sabitzer onder de lat weg.

Bayern speelde zonder de geblesseerde Poolse topscorer Robert Lewandowski.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.