Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern München neemt afscheid van Perisic

Bayern München neemt afscheid van Perisic

9 sep 2020, 19:49

Ivan Perisic komt komend seizoen niet meer uit voor Bayern München en keert terug bij Internazionale. Bayern huurde de 31-jarige aanvaller uit Kroatië afgelopen seizoen van de Italianen.

'Ik wil Ivan danken voor zijn bijdrage aan het winnen van de triple', zegt Hansi Flick, de trainer van Bayern. 'We werkten heel graag samen met hem. Ivans kwaliteiten sprongen in het oog, vooral tijdens het finaletoernooi van de Champions League in Lissabon.'

In de finale van de Champions League tegen Paris Saint-Germain viel Perisic in voor matchwinner Kingsley Coman, die kort daarvoor het enige doelpunt van de wedstrijd had gemaakt.

Perisic heeft bij Inter nog een contract tot 2022.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.