Terug

Volg Vandaag Inside

'Bayern München meldt zich officieel voor Dest'

'Bayern München meldt zich officieel voor Dest'

17 sep 2020, 17:19

Bayern gaat na het aanstaande vertrek van Thiago naar Liverpool vol voor Ajax-rechtsback Serginio Dest. De Champions League-winnaar heeft zich officieel gemeld in Amsterdam met een bod.

Waarschijnlijk wordt de multifunctionele Joshua Kimmich definitief doorgeschoven naar het middenveld om het gat dat Thiago achterlaat op te vangen. Dit betekent dat er een plek vrijkomt in de verdediging.

De Duitse grootmacht heeft volgens Voetbal International een bliksembezoek gebracht aan Amsterdam en een bod van 15 miljoen euro neergelegd bij Marc Overmars. Of dat genoeg is voor het 19-jarige talent is nog maar de vraag. De Amerikaans international moet in Amsterdam Noussair Mazraoui voor zich dulden en genoegen nement met een reserverol.

Ook Barcelona heeft de hoop om Dest te strikken nog niet opgegeven, mogelijk in een huurconstructie met verplichte optie tot koop, aangezien de Spaanse topclubs financiële beperkingen heeft. Dest heeft nog een contract tot 2022 hebben in Amsterdam, maar zou al in gesprek zijn over persoonlijke voorwaarden bij Bayern.

René is vooral onder de indruk van het loopvermogen van de nog jonge rechtsback. De analist denkt dat 'Rennertje Dest' de auto thuis laat en lopend heen en weer gaat naar Ajax. Bekijk hieronder de beelden!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.