Terug

Volg Vandaag Inside

'Bayern München informeert naar PSV'er Cody Gakpo'

'Bayern München informeert naar PSV'er Cody Gakpo'

9 juli 2021, 16:56

De interesse voor PSV'er Cody Gakpo neemt toe, zo melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. Ondanks de interesse van onder andere Bayern München en LOSC Lille is het echter de bedoeling dat Gakpo nog een jaar in Eindhoven speelt.

Het contract van de rappe vleugelaanvaller loopt bij PSV nog tot de zomer van 2025, waardoor de Eindhovenaren niet nadenken over een verkoop 'voor een bod minimaal met het cijfer 3 begint,' schrijft het ED.

Lille was recent concreet in de markt voor Gakpo en wilde een bedrag van tussen de 15 en 20 miljoen betalen, wat voor PSV bij lange na niet genoeg was. Ook Bayern München is nu geïnteresseerd. De Duitse topclub informeerde al naar Gakpo bij zijn zaakwaarnemers. Bayern meldde zich nog niet bij PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.