Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern München houdt drie blessures over aan zege

Bayern München houdt drie blessures over aan zege

28 nov 2020, 19:50

Bayern München heeft in Stuttgart niet alleen 3 punten gepakt, maar ook de ziekenboeg flink zien groeien. De verdedigers Jérôme Boateng en Lucas Hernández en middenvelder Corentin Tolisso gingen geblesseerd van het veld tijdens het gewonnen duel met VfB Stuttgart (1-3). "We gaan ze zondag onderzoeken", zei trainer Hansi Flick. "Bij Tolisso lijkt het om een spierblessure te gaan."

Javi Martinez, de Spanjaard die in de slotfase in het veld kwam voor Tolisso, liep in de paar minuten dat hij meedeed ook een spierblessure op. Bayern München speelt dinsdag in de Champions League tegen Atlético Madrid. De titelhouder is met 12 punten uit vier wedstrijden al zeker van een plek in de knock-outfase. Atlético staat met 5 punten tweede in de groep.

Flick moet het al een tijdje doen zonder de langdurig geblesseerde basiskrachten Joshua Kimmich en Alphonso Davies.

Bayern München speelde eerder deze week een thuiswedstrijd tegen RB Salzburg in de Champions League. Bekijk hier de samenvatting!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.