Terug

Volg Vandaag Inside

'Bayern München heeft naast Gakpo ook interesse in Antony'

'Bayern München heeft naast Gakpo ook interesse in Antony'

24 juli 2021, 10:25

Antony is in beeld gekomen bij Bayern München. Bayern zou eerst zelf een aantal spelers moeten verkopen om de aanvaller van Ajax te kunnen betalen. Dat meldt Sky Sport.

De 21-jarige Braziliaanse aanvaller van Ajax heeft zich nadrukkelijk in de kijker gespeeld bij der Rekordmeister. Volgens transferspecialist Max Bielefeld van Sky klopt de interesse van Bayern München. 'Het is een klassieke buitenspeler, erg goed in de een-tegen-een, sterk op de flanken', reageert Bielefeld. 'Maar Bayern zal eerst het geld bij elkaar moeten rapen.'

Ajax nam Antony vorig jaar over van São Paulo voor ruim zestien miljoen euro. De transferwaarde van Antony wordt op dit moment geschat op zo’n 30 miljoen euro. Bayern München kan dat geld pas uitgeven als het eerst zelf een speler verkoopt.

Eerder lieten Voetbal International en het Eindhovens Dagblad weten dat Bayern ook belangstelling heeft in Cody Gakpo. Volgens het Duitse Sky ligt de vraagprijs van PSV tussen de 25 en 30 miljoen euro voor Gakpo.

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.