Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern München contracteert zeventienjarige Mathys Tel voor twintig miljoen euro

Bayern München contracteert zeventienjarige Mathys Tel voor twintig miljoen euro

26 juli 2022, 14:01

Bayern München neemt de 17-jarige spits Mathys Tel over van Stade Rennes. Naar verluidt betaalt de Duitse kampioen maximaal 30 miljoen euro voor de Franse jeugdinternational. Tel werd dit jaar als aanvoerder Europees kampioen met Frankrijk Onder 17.

Bij Stade Rennes speelde Tel afgelopen seizoen mee in zeven competitiewedstrijden, allemaal als invaller na de 70e minuut. In de nationale jeugdteams Onder 18 en Onder 17 scoorde Tel tien keer in vijftien wedstrijden.

Bayern versterkte zich deze transferperiode ook al met Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui, Ryan Gravenberch en Sadio Mané.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.