Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern München bevestigt dat Lewandowski wil vertrekken

Bayern München bevestigt dat Lewandowski wil vertrekken

14 mei 2022, 16:55

Robert Lewandowski wil vertrekken bij Bayern München. Volgens technisch directeur Hasan Salihamidzic heeft de 33-jarige Pool dat in een onderling gesprek laten weten. Het contract van Lewandowski loopt halverwege volgend jaar af en er waren al geruchten dat hij niet tot die tijd bij de Duitse kampioen wil blijven. De topschutter wordt nadrukkelijk in verband gebracht met FC Barcelona.

'Ik heb met ‘Lewa’ gesproken. In dat gesprek liet hij me weten dat hij niet wil ingaan op ons aanbod om zijn contract te verlengen en dat hij de club wil verlaten', zei Salihamidzic bij tv-zender Sky, voorafgaand aan het afsluitende competitieduel met VfL Wolfsburg.

Bayern zal Lewandowski niet zomaar laten gaan, benadrukt de technisch directeur. 'Hij zei dat hij iets anders wil gaan doen. Maar ons standpunt is niet veranderd. Feit is dat hij een contract heeft tot 30 juni 2023', aldus Salihamidzic.

Lewandowski maakte deze jaargang wederom meer dan dertig competitietreffers, nadat hij vorig seizoen een Bundesliga-record had gevestigd door 41 keer te scoren in de competitie. Volgens Salihamidzic is er nog niet met andere clubs gesproken over een transfer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.