Terug

Volg Vandaag Inside

'Bayern München bereikt persoonlijk akkoord met De Ligt'

'Bayern München bereikt persoonlijk akkoord met De Ligt'

17 juli 2022, 20:10

Een transfer van Matthijs de Ligt naar FC Bayern München is zondag een stap dichterbij gekomen. De Oranje-international heeft naar verluidt een persoonlijk akkoord bereikt met de Duitsers. Dat meldt Fabrizio Romano Zondagavond.

De Ligt zou een overeenkomst hebben bereikt over een contract voor vijf jaar in München. Romano verwacht dat de clubs ook dichter tot elkaar komen en dat komende week meer duidelijk zal worden. Juventus wil naar verluidt 70 tot 75 miljoen euro ontvangen voor de centrale verdediger. Komende week zal verder worden gesproken over variabelen.

Na furore te hebben gemaakt voor Ajax in de competitie en Champions League vertrok de 22-jarige verdediger in 2019 voor 85 miljoen naar Juventus. In totaal kwam De Ligt tot 117 wedstrijden voor 'De Oude Dame'. Daarin was hij acht keer trefzeker en driemaal aangever.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.