Terug

Volg Vandaag Inside

'Bayern München aanwezig in De Kuip voor Malacia'

'Bayern München aanwezig in De Kuip voor Malacia'

14 aug 2021, 01:00

Bayern München heeft interesse in Tyrell Malacia. Dat schrijft Feyenoord Transfermarkt op Twitter. De linksback van Feyenoord maakt een sterke ontwikkeling door de afgelopen maanden en heeft zich aardig in de kijker gespeeld.

Volgens het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt zat de club uit München afgelopen donderdagavond op de tribune in De Kuip. De Rotterdammers wonnen donderdag met 3-0 de return van FC Luzern in de derde voorronde van de Conference League.

Malacia kreeg vrijdag te horen voor het eerst te zitten bij de voorselectie van bondscoach Louis van Gaal bij het Nederlands elftal. De 21-jarige linksback heeft nog een contract tot medio 2024 bij Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.